Om oss

 

Cosba AS ble etablert høsten 2018 -  Cosba er Annelin og Christophe✨

Cosba driver lunch restauranten  IDDIS Café & Brasserie i Gamle Stavanger.  Vi har byens luneste uteterrasse, og byens beste sandwicher.  Vi er genuint interessert i at våre gjester skal få en så god opplevelse som mulig, og være fornøyd med både mat og service.  Pga etterspørselen etter take away sandwicher, har Christophe utviklet et eget konsept, SAM'S SANDWICH BAR, hvor private og bedrifter har mulighet til å bestille smakfulle og saftige sandwicher til møtemat (min. 15 stk.)

Fra og med januar 2024 vil vi også overta driften av Stavanger Golfklubbs selskaplokale, Farmhouse.  Dette vil gi oss muligheten til å kunne arrangere selskaper på opptil 100 gjester. Knyttet til dette selskapslokalet er der også en lun og flott uteterrasse med flott utsikt over grønne golfbaner og vakker natur.

Christophe startet sin karriere som 15-åring og har et brennende engasjement for kokkefaget. Han trives aller best når han får ha det gøy på jobb, passe på at de rundt han har det bra, og når han får stå ved kjøkkenbenken. Annelin er drivkraften som organiserer og sørger for de gode opplevelsene, men har relativt kort bransjeerfaring (7 år) Derimot har hun lang erfaring fra salg og administrasjon, og sammen med sine dyktige ansatte blir arrangementene gjennomført med stil og et stort smil, noe som gjestene setter stor pris på.  Dette har ført til at gjester kommer tilbake, og etterspørselen etter våre tjenester er stor.  Ønsker du å booke et arrangement hos oss, kan det vært smart å være tidlig ute.

Dersom du har leid et annet selskapslokale, kan vi være behjelpelig med å levere catering.  Vi kan tilby både kokker og servitører.