IDDIS Café & Brasserie

IDDIS Café & Brasserie - det nye spisestedet i hjertet av Gamle Stavanger.

Museumsperlen i Gamle Stavanger, IDDIS,  består av Norsk grafisk museum, som nå er samlokalisert med Norsk hermetikkmuseum, med et helt nytt bygg i den gamle hagen til hermetikkmuseet.  Eder Biesel Arkitekter vant 2015 arkitektkonkurransen  med skisseprosjektet "Møte i Gamle Stavanger", hvor de la stor vekt på å skape en ny og spennende møteplass for både besøkende og beboere i Gamle Stavanger.  

Museumskafeen IDDIS Café & Brasserie åpnet for publikum lørdag 19. juni 2021. Den etterlengtete møteplassen i hjertet av trehusbyen har en helt unik atmosfære hvor besøkende kan nyte et deilig måltid, en kaffekopp eller annen drikke i historiske omgivelser med moderne fasiliteter. Her vil du finne forrektige mat med et lokalt tilsnitt. Du har også mulighet til å booke private arrangementer.  Vi tar imot grupper fra 20-60 personer.

Åpningstider: tirsdag-lørdag kl. 11-16, søndag kl. 11-17.  Søndag serverer vi kun kaker og diverse drikke fram til kl. 14.00.   Familiebuffet serveres fra kl. 14.00-16.30

Vår lunsj meny finner du på http://www.iddis.no